Vuitena setmana de xerrades amb noms propis: Fernández, Ventura, Méndez y de Brandt

Arriba la vuitena setmana de xerrades online de la Federació Catalana de Voleibol amb nou contingut per a entrenadors, jugadors directius, practicants i amants del voleibol i el vòlei platja.  Per aquesta vuitena setmana les temàtiques seran reglament i models tècnics amb quatre noms clau: David Fernández i Quim Ventura per un costat i Jan De Brandt i Marcelo Méndez per l’altra.

Avui dimarts, David Fernández, àrbitre internacional FIVB, i Quim Ventura, àrbitre internacional de vòlei platja i nacional de pista, ens explicaran reglament a partir de casos pràctics i reals. A través de vídeos i consultes dels espectadors resoldran aquests casos i comentaran el reglament aplicat. Tothom pot aportar els seus dubtes o vídeos de jugades per al seu anàlisi a ctarj@fcvolei.cat

Dijous serà el torn de Marcelo Méndez, exjugador i actualment entrenador de voleibol del Sada Crueiro de la Superlliga brasilera masculina de voleibol, i de la Selecció de voleibol argentina; i de Jan de Brandt, exjugador i actualment entrenador de la selecció femenina d’Àustria, també ha passat per les files d’equips com el Fenerbahce i de seleccions com la belga i la hongaresa. Els dos entrenadors, reconeguts a nivell mundial, parlaran sobre models tècnics.

Com cada setmana, les xerrades es poden veure en directe pel canal de Youtube del Vòleicatala a partir de les 17 hores. A més, els espectadors poden formular preguntes als ponents sobre els temes tractats.

YOUTUBE VOLEICATALA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top