Voleiboom corona els primers Campions de Catalunya de vòlei platja 4×4

Aquest darrer cap de setmana Voleiboom ha celebrat, a la platja de Castelldefels, el primer Campionat de Catalunya 4×4 de vòlei platja, masculí i femení. Una competició que es va celebrar durant la jornada de diumenge en paral·lel al campionat 2×2 mixt i 2×2 de menors. Així, s’han proclamat els primers campions d’aquesta categoria que va ser homologada per la Federació Catalana de Voleibol recentment.

En categoria masculina l’equip campió va ser ‘De pisteros a playeros’ format per Sergi Reñé, Gerard Osorio, Hector García, Noé de Mena i Jesús Villena, que van guanyar a la final a l’equip ‘Jampa Boys’ format per Pol Vila, Eric Estalella, Manuel Nieto i Rafael Muro. La tercera posició també va ser per cares conegudes del voleibol i el vòlei platja. Al tercer calaix del podi va pujar l’equip ‘Bros&Company’ format per Xavier Pérez, Ferran Serra, Luis Miguel Espejo, Marc Ramon Morillo i Conrad Rovira, que van guanyar a la final de consolació a ‘Valenzuela’.

En categoria femenina, l’equip que es va erigir com a flamant campió vas ser el ‘Dónde está Erika’, format per Erika Kliokmanaite, Kadri Puri, Tania Moreno i Elena Biosca, que van guanyar a la gran final a l’equip ‘Four Boom’, que l’integraven Rebeca Fernández, Julia Bonet, Marta García i Marta Galceran. El tercer calaix del podi el va ocupar l’equip ‘Sisters of Anarchy’, que estava format també per jugadores habituals del vòlei platja català com Jemima Sena, Maria Palet, i les germanes Raquel i Laura Brun.

A més, també hi va haver categoria de plata en la categoria pro masculina, on ‘Perfect Timming‘ i ‘The Last Dance’, van quedar en primera i segona posició. A l’entrega de premis hi van assistir Ester Niubó, segona tinent d’alcalde de Castelldefels; Lourdes Armengol, regidora d’Igualtat; i, Jordi Vendrell, regidor de Gestió Econòmica, que van fer entrega dels trofeus i regals als guanyadors.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top