Visites institucionals i de treball de la UFEC al COE i UFEDEMA

El passat divendres una delegació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), encapçalada pel seu president Gerard Esteva, i composada entre altres membres del Consell Directiu entre els quals hi era present la seva secretària, la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va tenir un dia intens a Madrid amb les visites al COE i l’UFEDEMA.

El president del Comitè Olímpic Espanyol, va rebre a la seu de l’organisme olímpic als representants de la UFEC, que van tenir l’oportunitat de visitar la seu del COE i de mantenir una reunió amb els representants d’aquesta institució en la qual han abordat diferents temes d’actualitat en relació al present i futur de l’esport català i espanyol.

En el transcurs de la mateixa s’han abordat també, com van fer en l’anterior trobada, els principals reptes i problemes de l’esport base i l’alt rendiment, i tots dos presidents s’han mostrat predisposats a explorar vies de col·laboració conjuntes, donada, com ha volgut destacar el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, la plena sintonia entre les dues entitats. Aquesta visita respon a la realitzada pel president del COE a la seu de la UFEC a Barcelona a principis del mes d’abril.

La jornada de divendres va finalitzar pels membres del Consell Directiu de la UFEC desplaçats fins a Madrid amb una reunió al vespre amb els homòlegs madrilenys de la Unión de Federaciones Deportivas Madrileñas (UFEDEMA), tot buscant sinergies i col·laboracions entre totes dues institucions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top