Victòria important del CVB Barça a Extremadura per accedir a la Copa SM La Reina

El CVB Barça tornava a la competició domèstica de l’experiència europea de la Challenge Cup davant l’Asterix Kieldrecht. Les blaugranes tenien un compromís difícil en la sempre complicada pista de l’Extremadura Arroyo, que va poblar les seves graderies amb gairebé 600 espectadors en la visita de les catalanes en la vuitena jornada de Superlliga-1 femenina.

Les jugadores de Xavi Perales van aconseguir una important victòria 0-3 (18-25, 23-25, 24-26), sumant els tres punts que situen a les catalanes en la quarta posició de la classificació a falta de tres jornades per a la finalització de la primera volta, que determinarà que cinc equips acompanyen a l’amfitrió IBSA CV ACE Gran Canaria en la fase final del torneig del KO que tindrà lloc del 29 de gener a l’1 de febrer a la capital grancanaria.

La igualtat per accedir a la fase final de la Copa SM La Reina es extrema, i excepte el líder Naturhouse Ciudad de Logroño, ja classificat, fins a un total de vuit equips tenen opcions encara de classificació, estant separats només per nou punts des de la segona plaça fins la novena, i a falta precisament de posar en joc nou punts.

A Arroyo de la Luz el CVB Barça va vèncer el primer set amb suficient folgança amb un gran encert en atac de Mireia Orozco i Nerea Sánchez, les quals van acabar essent les màximes anotadores de les catalanes amb 11 i 21 punts respectivament, fet que li ha valgut a l’oposada de Premià de Mar per a ser designada la millor en la seva posició en aquesta vuitena jornada de competició. Tot i l’empenta de les locals, esperonades pel seu públic, les catalanes van acabar tancant els dos següents parcials de manera més ajustada i remuntant sempre una desavantatge en el marcador al segon temps tècnic de cadascun d’aquests sets.

Dissabte a les 19:00 hores al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord el CVB Barça rebrà la visita de l’actual subcampió de Copa, Avarca de Menorca, equip que actualment marxa en la setena posició amb 12 punts, tres menys que les catalanes, que en cas de sumar els tres punts posarien un peu en la fase final de la Copa SM La Reina 2015.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top