Valldoreix, seu del Campionat de Catalunya de seleccions provincials 2016

Dissabte 2 i diumenge 3 de gener s’obrirà de forma oficial l’any amb la celebració del Campionat de Catalunya de seleccions provincials. El primer dels actes del 60è Aniversari de la Federació Catalana de Voleibol tindrà lloc al Pavelló de Voleibol de Valldoreix, en col·laboració amb el Club Voleibol Sant Cugat i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Repetint l’exitosa edició pilot de la temporada passada celebrada a Olot, on lluny dels resultats esportius el Campionat Provincial va servir per a recuperar una activitat històrica de l’ens federatiu català, oferint durant les dues jornades de competició grans dosis de voleibol i germanor entre els equips participants, comencen els preparatius en l’organització de la segona edició.

El Campionat de Catalunya de seleccions provincials és una activitat emmarcada dins el pla de desenvolupament del nostre esport a les províncies, amb l’objectiu de la FCVb d’expandir-se, difondre i promocionar el voleibol arreu del territori.

Repetint el sistema de competició de l’edició de 2015, els equips participants en cada categoria s’han format a partir d’una divisió territorial dels clubs, nombrant ja des d’aquesta mateixa setmana els seleccionadors de cadascun dels equips. Així, en les dues categories femenines hi participaran un total de 6 equips, mentre que a les dues masculines, ho faran 4.

Dissabte serà el torn de la competició cadet, mentre que diumenge la competició infantil serà la protagonista d’aquesta segona edició consecutiva del campionat.

Tota la informació i els llistat de les varies convocatòries estan ja disponibles a la secció ARC i SELECCIONS/SELECCIONS PROVINCIALS.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top