Una plaça en joc a Superlliga-1 masculina amb el CV AA Llars Mundet en lluita per ella

A falta d’una jornada per la finalització de la lliga regular a Superliga-2 masculina el CV AA Llars Mundet està en lluita per assolir la última plaça en lloc per estar la temporada vinent en la màxima categoria del voleibol estatal.

Els nois de Toni Alemany afrontaran dissabte a Galicia l’últim partit del campionat amb l’objectiu de sumar els tres punts a la pista del Náutico Boiro Voleibol i esperar l’ensopegada a Castelló del CV Melilla en la pista del bicampió d’aquesta campanya, Copa Príncipe i Campionat de Lliga, CV Mediterráneo, que permeti al conjunt català assolir l’ascens a Superlliga-1 masculina.

En la penúltima jornada disputada aquest passat cap de setmana el CV AA Llars Mundet va caure 2-3 davant el gran dominador de la competició aquesta campanya, el CV Mediterráneo. Els catalans, tot i van començar el partit dominant-lo per 2-0 van veure com els castellonencs li donaven la volta a l’electrònic i sumaven la victòria al tie-break de la mà d’un inspirat Vicente Montfort, autor de 33 punts.

Per la seva banda, el FC Barcelona va sumar la novena victòria en la present campanya desfent-se al tie-break del Náutico Boiro Voleibol i assegurant-se així la cinquena plaça a Superlliga-2 masculina, en un partit en el que els nois de Sergi Bosch van tenir de protagonista al gadità Germán López (26 punts). Els blaugrana finalitzaran el campionat de lliga dissabte a la pista dels gallecs de l’Intasa San Sadurniño amb la intenció d’acomiadar-se de la temporada amb un somriure final i els tres punts al sac.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt