Últimes hores per inscriure’s a la cinquena prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Demà, a les 12 hores, finalitza el termini per inscriure’s a la cinquena prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei platja que es disputarà, a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, aquest cap de setmana. Per davant només quedarà la jornada final, que tindrà lloc el 17 d’abril a Vilanova i la Geltrú i on coneixerem els nous campions d’hivern.

Fins al moment han participat a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja un total de 448 parelles, el que suposa prop d’un miler de persones entre les 4 proves disputades. La majoria de parelles han estat masculines, arribant a les 264, mentre que les femenines han estat 184.I encara que sumar les inscripcions d’aquest cap de setmana a Barcelona i la gran final del mes d’abril. Les inscripcions pel cap de setmana seguiran obertes fins demà a les 12 del migdia.

Pel que fa a les parelles campiones, les que més han pujat al podi han estat Ferran Serra i Conrad Rovira, en categoria masculina, i Kadri Puri i Nuria Bouza en la femenina, que han assolit la victòria absoluta fins a 3 vegades. A més, Kadri Puri suma una victòria més, al proclamar-se també campiona a la primera prova però amb Carla Martínez com a parella.

Gràcies a l’èxit de participació de les últimes jornades, les proves de la Lliga d’Hivern han passat a disputar-se en dues jornades, dissabte i diumenge. Una distribució que es mantindrà també per aquest cap de setmana amb la jornada masculina dissabte, i la femenina diumenge. D’aquesta manera, i sempre que no es superin els màxims establerts, les parelles inscrites podran disputar 4 partits.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top