Tres nous àrbitres catalans habilitats a Primera Nacional

Alba Mar Cisneros, Xavier Peris i Montserrat Rodríguez són els tres àrbitres que han superat el Curs Nacional d’Àrbitres de Voleibol. La part teòrica del curs es va celebrar al desembre a Lorca, on també va participar Anna Blanca Torres, i la part pràctica l’han realitzat en diferents campionat organitzats per la RFEVB, com per exemple el Campionat d’Espanya de Seleccions Provincials. Anna Blanca Torres, tot i superar la part teòrica està pendent de realitzar la part pràctica.

Aquests tres noms es sumen als 17 àrbitres catalans habilitats a categories de competició estatal. David Fernández, Xavier Fernández, Eduard Torrent i Joaquim Ventura, seguiran aquesta temporada al llistat de col·legiats de la Superlliga 1; mentre Josep Oriol Barbany, Albert Elvira, Vanesa Gilabert, Adolfo Keim i Carles Solà continuaran al llistat de Superlliga 2. A la categoria de plata del voleibol espanyol es sumen aquesta temporada Frank Medina i Daniel Montes.

Per tant, els nous àrbitres nacionals es sumen també als ja habilitats amb anterioritat com Patricia Gislene, Mireia Carreño, Boris Garcia, Sílvia Palma, Sergio Fernández i Manuel Jerez i ja són 22 els col·legiats catalans amb la màxima titulació arbitral espanyola o internacional.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt