Tres de tres pels conjunts catalans en l’apertura del Campionat d’Espanya juvenil femení

Gran inici dels tres conjunts catalans que representen el nostre voleibol al Campionat d’Espanya juvenil femení que ha donat inici aquest matí a A Coruña, sota l’organització del CV Zalaeta.

CVB Barça, DSV CV Sant Cugat i CV Vall d’Hebron han debutat amb còmodes victòries per la via ràpida que ratifiquen a tots tres entre els aspirants a les places d’honor del campionat. El CV Vall d’Hebron ha estat el primer a entrar en escena al torneig, derrotant 3-0 a les campiones de Castella La Manxa, l’Universitario de Guadalajara. Les de David O’Kelly tindran aquesta tarda una primera pedra de toc per tal de cursar les seves aspiracions en aquesta campionat, quan s’enfrontin amb el Professional Answer Alcobendas, campió d’Espanya el 2013 i 2014. El grup C de les barcelonines el completa el CV Coria, rival a qui s’enfrontaran les catalanes demà al matí.

Al migdia arribava el torn per al debut del actual bicampió d’Espanya, CVB Barça, i del DSV CV Sant Cugat. Les blaugrana de Jordi Catalá no han tingut problemes per superar l’Agromendoza Voley Haro per 3-0, tot esperant el duel d’aquesta tarda davant l’Unideba andalús, el rival més dur per a les catalanes en un grup B que completen les murcianes Los Alcázeres Autoescuela La Gloria.

Per últim, el DSV CV Sant Cugat de Leo Passerine ha derrotat el sempre complicat Emevé Lugo, de forma molt sòlida per 3-0 i ja pensa en el duel decisiu d’aquesta tarda davant les campiones d’Andalusia de l’Universidad de Granada, on es posarà en joc la primera plaça del grup D del torneig que completen les basques del CD Fortuna Ke Ardo, amb qui les vallesanes tancaran aquesta primera fase de grups demà al matí.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top