Tres catalans en la preselecció del combinat absolut espanyol masculí

El seleccionador nacional masculí, Miguel Rivera, ha donat a conèixer la prellista de jugadors triats per preparar el Campionat d’Europa d’aquest estiu, que es disputarà a Bulgària entre finals d’agost i principis de setembre. Dels 32 esportistes convocats, el seleccionador espanyol farà un tall per escollir els jugadors que finalment representaran als ‘RedLynxes’ en el campionat.

Álvaro Gimeno, oposat del Saint-Nazaire; Gerard Osorio, oposat del Barça Voleibol i Aharón Gámiz, lliure del Pamesa Teruel Voleibol, son els catalans cridats a files per part del seleccionador espanyol per preparar el Campionat d’Europa.

Espanya està enquadrada a la competició dins del grup B, on competirà davant els combinats nacionals d’Eslovènia, Ucraïna, Finlàndia, Croàcia i l’amfitriona Bulgària. Només els quatre primers classificats de cada grup podran accedir a la fase final. Espanya tindrà un camí complicat, ja que un dels seus rivals, Eslovènia, és l’actual subcampió després de perdre contra Itàlia en l’edició de 2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt