Tres candidats a la presidència del Comitè Tècnic d’Entrenadors

El Casal Can Travi de la Vall d’Hebron de Barcelona acollirà aquest diumenge a la tarda la reunió d’inici de temporada del col·lectiu d’entrenadors. L’acte, que comptarà amb la presència de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i del Gerent Esportiu de l’ens federatiu català, Oscar Novillo, hi constarà de diferents punts a l’ordre del dia, sent la constitució del Comitè Tècnic d’Entrenadors i l’elecció de representants del nou òrgan federatiu un dels actes centrals de la reunió.

El nou òrgan federatiu que des d’aquell precís instant tindrà la funcionalitat necessària per a revisar i proposar canvis en la normativa actual, valorar l’estructura i perspectiva de la competició, així com la revisió i aportacions en quant a la formació de tècniques i tècnics del nostre esport per tal d’enriquir dia a dia els coneixements dels entrenadors al nostre territori.

Un total de tres candidats optaran diumenge amb els vots dels assistents a la reunió d’inici de temporada, a representar al Comitè Tècnic d’Entrenadors com a president d’aquest nou òrgan. Joan Armengol i Martrat, Alejando Pérez Matías i Sergi Bosch Brillas, seran els tres candidats a presidir el nou òrgan, tres candidats de diferent perfil i amb moltes ganes de contribuir amb la seva empremta a la professionalització del nostre esport a Catalunya.

Joan Armengol, qui aquesta temporada celebra la seva quarantena campanya com a entrenador, ha passat per totes les categories de formació del voleibol català, havent estat artífex de la creació de fins a 6 clubs diferents, o havent estat formant part del germen dels mateixos, ha sigut vuit vegades campió de Catalunya, seleccionador català, insígnia de plata de la Federació Catalana de Voleibol i Premi Llegendari Vicens Puigdomenech de l’ens federatiu català.

Sergi Bosch, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’esport en l’especialitat de voleibol, entrenador de nivell nacional i FIVB 1 es l’actual entrenador de l’equip sènior de Superlliga 2 masculina i Director Tècnic del FC Barcelona, a més de tècnic de vòlei platja des de 2014 al Club Nàutic El Masnou. Bast historial també a les seves espatlles com a tècnic, Preparador Físic d’alt nivell i educador, sempre en relació amb el món de l’esport.

Alejandro Pérez Matías, de professió integrador social i jugador de voleibol des dels 6 anys, ha passat per multitud de clubs del Baix Llobregat, a més d’una etapa prou exitosa a Almería destacant la temporada 2008/09 amb l’Indalvoley Almería on va fer funcions de Director Tècnic i com a entrenador va assolir la medalla de bronze al Campionat d’Andalusia juvenil. De tornada a casa nostre ha assolit tres ascensos en categoria sènior amb el CV Sant Boi i el CV Viladecans.

El Comitè Tècnic d’Entrenadors serà de caràcter obert a la participació de qualsevol tècnic del nostre esport amb llicència federada en vigor, marcant des de l’inici un mínim de dues reunions anuals per tal de treballar en propostes i millora del voleibol a Catalunya. La primera reunió, entre gener i març de cada exercici, per tal de treballar les propostes a portar a l’Assemblea General; i la segona d’elles, entre setembre i novembre, per tal de presentar propostes a incorporar al pla d’actuació de la FCVB, i pressupost de cada exercici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top