Tot a punt per a la primera prova del Vichy Catalan Volei Tour

Hi ha ganes de vòlei platja. Ho demostra el fet que un cop tancades les inscripcions, per a la primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, prop de 100 parelles han confirmat la seva voluntat de participació. La competició, que tindrà lloc aquest cap de setmana, es celebrarà a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron

A banda de l’alta inscripció també destaca el gran nivell dels participants que es podran veure durant el cap de setmana. En el quadre femení destaquen jugadores habituals del podi de passades edicions del campionat com Julia Bonet, Carla Martínez, Elena Biosca o Marta García. D’altra banda, al quadre masculí hi podrem veure parelles com la formada per Conrad Rovira, actual campió de Catalunya, i Ferran Serrra; Javi Naya i Carlos Mora; o els germans Monfort, entre d’altres i a falta del llistat definitiu de participants.

El llistat provisional de parelles inscrites compta amb un total de 48 parelles masculines i 39 de femenines, però només 32 parelles per gènere, com ja es va publicar a la normativa anteriorment, i a causa de les limitacions d’aforament a causa de la pandèmia, hi podran participar.

Un gran cap de setmana de competició on es coneixeran als primers campions del circuit català de vòlei platja que finalitzarà al setembre després de 6 proves que passaran, a part de per Barcelona, per Torredembarra, Vilanova i la Geltrú, Empuriabrava i Cambrils. Aquesta primera prova, que es disputarà a les instal·lacions fixes de vòlei platja del CEM Tennis de la Vall d’Hebron, s’iniciarà aquest dissabte, 4 de juliol, al matí i finalitzarà diumenge a la tarda.

Les finals es podran seguir en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya. La final femenina tindrà lloc diumenge a partir de les 18 hores seguida de la final masculina. La següent prova es disputarà també a Barcelona el proper 18 i 19 de juliol. A més aquest cap de setmana també es l’estrena de la competició catalana de menors. Així, diumenge i coincidint amb el Vichy Catalan Volei Tour, també es podrà gaudir de la primera prova del Campionat de Catalunya infantil de clubs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top