Torredembarra acollirà la darrera prova del Vichy Catalan Volei Tour abans de la gran final

Celebrades les set primeres proves del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016, el circuit s’atura dues setmanes per donar pas al descans vacacional de jugadors i jugadores. Lasegüent prova tindrà lloc a Torredembarra, última prova ja abans de la gran final del Circuit Català 2016 a Mataró. La localitat tarragonina acull en la Platja de la Paella el Vichy Catalan Volei Tour els dies 20 i 21 d’agost.

La Platja de la Paella acollirà aquesta vuitena prova. Situada a la zona dels Munts que alberga el port esportiu i té una zona destinada a la pràctica esportiva a la platja. En algunes zones té una amplitud de fins a 90 metres i té una longitud aproximada d’un quilòmetre. En aquesta platja està situat el Passeig Marítim que continua a la platja del Barri Marítim. També s’hi troba el Roquer (zona de penya-segats d’uns 2.000 metres de longitud i una alçada màxima de 25 metres que va des de La Paella a Cala Canyadell). La platja de La Paella és la més àmplia de tot el municipi, idònia per als nens gràcies a la seva poca fondària i a la tranquil·litat de les seves aigües.

La vuitena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 viurà de nou l’emoció del circuit català on les principals parelles tornaran a oferir l’espectacle que ens han brindat al llarg de l’estiu a les proves ja celebrades. Així, els vencedors en quatre de les proves del Vichy Catalan Volei Tour, Correa-Badosa, voldran ser de nou protagonistes a la darrera prova abans de la final del Campionat de Catalunya a Mataró. Mentre que a categoria femenina les multi campiones de Catalunya Carla Martínez i Marta García voldran continuar també amb la seva ratxa de triomfs a les darreres proves celebrades. Sense coincidència amb prova del Madison Beach Voley Tour s’espera que les primeres espases del vòlei platja català s’inscriguin en la prova de Torredembarra i busquin aquells punts necessaris per ser a la gran final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 absolut.

Dissabte a les 9 del matí s’iniciaran d’una banda la fase prèvia, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, així com les proves dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els millors amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria OPEN FCVB.

Pel que fa a diumenge dia 21, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb el quadre final que ens conduirà a les semifinals i les finals que tindran lloc a última hora de la tarda. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició, absolut i Open, podran disputar l’OPEN FCVB Mixte.

La informació rellevant sobre el Vichy Catalan Volei Tour està disponible al web de la Federació Catalana de Voleibol, així en la Normativa, trobareu detallada tota la reglamentació d’aquest Campionat de Catalunya 2016, i el Full d’inscripció, estan disponibles als apartats corresponents, en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTour La inscripció és oberta fins dijous 18 d’agost a les 12h. per al Vichy Catalan, i fins el mateix dissabte de competició per a l’OPEN FCVB.

Per a més informació, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat  o al telèfon 654 34 92 54.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top