Torredembarra acollirà el Campionat d’Espanya de Volei Platja sots 19 de clubs

Els millors clubs de vòlei platja d’Espanya, en la categoria de menys de 19 anys, es donaran cita a la platja de Torredembarra per disputar el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja de clubs d’aquesta modalitat. L’esdeveniment, que determinarà els nous campions espanyols, es celebrarà a la localitat tarragonina del 29 al 31 de juliol.

Fins a 24 equips per categoria són els que es poden presentar a aquesta competició. Un d’ells en representació de l’entitat organitzadora, un equip representant de cada Federació d’Àmbit Autonòmic i podran afegir un equip més fins a completar els 24 en funció del rànquing nacional de vòlei platja de categories inferiors. A més, la RFEVB podrà atorgar dos wild cards a clubs amb una participació o trajectòria destacada dins els CEVP.

El títol de campions el tenen actualment el CV San Juan en categoria masculina i el CV Manacor en categoria femenina. Els CEVP de clubs sots 19 es van celebrar l’any passat a Miguelturra, Ciudad Real, en el cas dels nois, i a les instal·lacions del Centre Internacional de Volei Platja de Lorca, el campionat femení. Allà, les parelles catalanes van finalitzar el campionat en onzena posició el CVP Arenys, únic representant català en categoria masculina, i en tretzena i dinovena posició el DSV CV Sant Cugat i el CVP Arenys, en categoria femenina.

Torredembarra es convertirà entre el 27 i el 31 de juliol en la seu del vòlei platja per excel·lència a nivell català. El cap de setmana, 27 i 28 de juliol, serà la seu del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2019, on també es disputaran les finals del Campionat de Catalunya sots 19 i sots 21 individuals. Després, dilluns, dimarts i dimecres, la sorra de platja de Torredembarra acollirà el CEVP sots 19.

La Federació Catalana de Voleibol serà l’encarregada de l’organització d’aquest esdeveniment esportiu d’àmbit espanyol amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top