Torneig de Nadal del Balàfia Vòlei Lleida In Memòria d’Àngel Biosca

El Balàfia Volei Lleida prepara un any més el seu Torneig de Nadal amb el que recorda la figura d’Àngel Biosca. El torneig comptarà amb la presència dels equips base masculins del FC Barcelona i el CV Sant Pere i Sant Pau, i amb el CV Saragosssa de 1a Nacional, que disputaran amistosos contra els equips del club lleidatà.

En la branca femenina els equips convidats són els del col·legi Claver, centre on Àngel Biosca va tirar endavant grans projectes traient equips i jugadors, molts dels quals encara segueixen en actiu. En aquest sentit, com a homenatge a Biosca, s’inaugurarà al pavelló una exposició amb tot el material voleibolístic que aquest havia recopilat. Posteriorment, aquesta exposició es traslladarà al col·legi Claver.

La jornada tindrà lloc el proper divendres 23 de desembre al pavelló municipal Juanjo Garra a partir de les 16 h. amb els partits de les categories cadets. A partir de les 17:30 h., es disputaran els partits de categoria juvenil i finalment a les 19 h. l’amistós entre els dos equips de Primera Nacional. L’acte compta, per segon any consecutiu, amb el patrocini d’Autodalser Dalmau.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top