Tornegi benèfic de l’Hospitalitat de Lourdes a la Blume

Aquest proper diumenge, 27 de maig, es celebra la primera edició del torneig benèfic Hospitalitat de Lourdes que té per objectiu recaptar fons per ajudar a les persones amb discapacitats que ajuda l’entitat a realitzar el pelegrinatge al Camí de Santiago.

El torneig, que és de caràcter benèfic, es disputarà a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport (Blume) pretén ser un punt de trobada i diversió dels practicants del voleibol. A més, també serveix per donar a conèixer la tasca que realitza l’Hospitalitat de Lourdes envers els grups de població més desfavorits. Per aquest motiu, i buscant el divertiment de tots els participants, els equips seran mixtes, amb un mínim de 2 noies i 2 noies per pista obligatòriament.

La jornada es dividirà en matí, quan es disputi la fase de classificació mitjançant el sistema lligueta, i per la tarda es disputaran les eliminatòries i finals. Durant tota la jornada es podrà gaudir de servei de bar i de massatges per als participants. El preu de la inscripció és de 60 euros per equip sense límit de jugadors.

MÉS INFORMACIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top