Temporada històrica del CN Sabadell

El CN Sabadell està tancant una temporada brillant amb una gran quantitat de títols i èxits de tots els seus equips, des de la base fins a les màximes categories, que demostren el gran treball que ve realitzant el club des de fa anys. Campionats de Catalunya, Campionats d’Espanya i ascensos a la Superlliga 2, són algunes de les fites que els sabadellencs han pogut celebrar fins ara. A més, encara queda saber si algun dels seus joves jugadors formarà part de les Seleccions Catalanes que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques aquest juliol.

Aquesta temporada el CN Sabadell ha assolit dues grans fites històriques, una amb els equips de base i l’altra amb els de màxima categoria, Primera Nacional. Amb els més petits, s’han convertit en el club català que més equips ha aconseguit classificar pels Campionats d’Espanya. El CN Sabadell ha tingut representació a les quatre categories masculines de base, des d’aleví fins a juvenil, i també, per primera des de fa més de deu anys, amb l’infantil femení. Una xifra de cinc equips, que no s’havia aconseguit fins ara. A més, amb l’equip aleví i amb l’equip cadet masculí la celebració ha estat doble ja que també han assolit el títol de Campions de Catalunya.

El CN Sabadell ha tornat dels Campionat d’Espanya amb uns resultats excepcionals, classificant a quatre dels seus equips entre els cinc millors d’Espanya. La millor posició ha estat per l’infantil masculí que torna amb la medalla de bronze. Una tercera posició que és el premi a la constància després de tres anys consecutius parcitipant pel Campionat d’Espanya i sumant una setena i una sisena posició els anys anteriors. També destaca la quarta posició de l’equip cadet masculí, les dues cinquenes posicions de l’aleví masculí i de l’infantil femení, i la dissetena posició del juvenil masculí. També s’ha de destacar el nomenament de Gerard Rejón com a millor jugador del torneig al Campionat d’Espanya Infantill masculí. 

Pel que fa als sèniors, els de Sabadell han aconseguit ser campions de grup a Primera Nacional, tant amb l’equip femení com amb el masculí, i disputar la fase d’ascens a Superlliga 2 amb els dos conjunts. En aquest cas, només el sènior masculí va assolir l’ascens directe a la categoria de plata del voleibol espanyol després d’acabar la fase d’ascens en segona posició. Les noies d’Hugo Gotuzzo van finalitzar en una meritòria tercera posició després, de caure a semifinals. Una derrota que no amaga la temporada excel·lent del conjunt vallesà i que podria arribar a ser suficient per l’ascens de categoria. A més, les noies del sènior B també han celebrat l’ascens a Primera Divisió Catalana. 

Uns resultats d’aquesta temporada del CN Sabadell fan que la temporada del club hagi estat una de les més prolífiques del voleibol català masculí dels útlims anys. Una temporada en la que també cal destacar la bona predisposició del club sabadellenc per col·laborar amb la Federació Catalana de Voleibol en l’organització de fases finals. De les prop de 20 fases finals que s’han celebrat, tant de classificació com d’accés al Campionat d’Espanya, el club n’ha organitzat un total de set.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top