Superlliga Junior: El CV Esplugues derrota al CV Sant Cugat en el partit pel bronze

El CV Esplugues va derrotar al CV Sant Cugat en el penúltim partit de la Superlliga Junior per tal de sumar la seva primera medalla en aquesta competició. En un intens i lluitat partit les espluguenques van acabar enduent-se el partit al tie-break en un encontre ple d’alternances en el marcador.

Les jugadores de Roberto Illgen van tancar així un magnífic torneig arribant a la fase decisiva del torneig després d’una primera fase de grups en la que van derrotar 3-1, en el partit que obria el torneig, al CV Zalaeta, 3-0 a l’Universitario Guadalajara i van acabar perdent 2-3 davant el CV Collado Villalba quan ja tenien la primera plaça de grup assegurada, facilitant a les espluguenques un encreuament més accessible que si hagués estat segon de grup.

En Quarts de Final esperava el CAI Teruel al que el CV Esplugues va derrotar de manera contundent 3-0 per fer història i accedir a la seva primera semifinal de Superlliga Junior on li esperava l’Haro Rioja Voley, botxí un dia anterior del CVB Barça en els Quarts de Final del torneig. Les catalanes van fer un bon partit, però la qualitat individual de la jugadora de l’equip de La Rioja, Amelia Portero, escollida MVP del torneig, va acabar de desequilibrar el partit de part riojana.

Gran experiència i gran torneig per un CV Esplugues habituat a pujar al podi d’alguna competició de menors en anys parells amb aquesta generació de jugadores del 96 que ja havia conquerit anteriorment el bronze en 2010 al Campionat d’Espanya infantil i el bronze en 2012 al Campionat d’Espanya cadet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top