SPSP, Dolors Mallafré i Handbol Bordils són els últims participants de l’any del

Les últimes jornades del Programa de la FCVB que es desenvolupa a les instal · lacions del CCTE d’Esplugues de Llobregat van comptar amb la participació de clubs representants de les 4 províncies de Catalunya

El dissabte 15 de desembre es va celebrar una nova jornada del “Juguem a la Blume”, i en aquesta oportunitat es van donar cita dos clubs, el CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona amb una nombrosa delegació composta pels seus equips cadet i juvenil, i l’AE Dolors Mallafre amb el seu equip juvenil. El dissabte 23 en la última jornada de l’any es va presentar l’equip juvenil de l’Handbol Bordils.

L’activitat en ambdues oportunitats es va desenvolupar amb la tònica habitual, amb una primera part de competició més “formal”, seguida d’un joc de companyonia i tancada amb la sessió a la sala on els tècnics de l’ARC van exposar una presentació sobre els objectius i valors d’un equip de base.

Després de l’aturada per les festes de Nadal i Cap d’any es reiniciaran les activitats del programa, amb una bona quantitat de clubs que ja han confirmat la seva participació i a l’espera que aquells que vulguin fer-ho ho manifestin el més ràpidament possible per poder compaginar dates.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top