Sisena i setena plaça per CVB Barça i CV Esplugues al Campionat Espanya infantil femení

Diumenge va finalitzar a Cangas de Onís i Arriondas el Campionat d’Espanya infantil femení amb la victòria final de les asturianes de l’RGC Covadonga que van superar en la final al Liceo La Paz de la Corunya, i on els dos representants catalans, CVB Barça i CV Esplugues, van finalitzar en la sisena i setena posició respectivament.

El CVB Barça de Xavier Perales i Kike Rubio va perdre tota opció de classificació a les semifinals del campionat, i repetir l’èxit assolit la temporada passada a Castelló, en perdre en la segona fase davant el conjunt gallec del Liceo La Paz. Les blaugrana es van refer de l’imprevist d’aquesta derrota dissabte, sumant la victòria en la primera eliminatòria per la cinquena posició davant el campió madrileny del cvleganes.com. En la lluita per la cinquena posició, el Fet a Sóller mallorquí, botxí del CV Esplugues en l’eliminatòria del matí per la cinquena plaça, va derrotar també al CVB Barça, finalitzant aquestes finalment en sisena posició.

El CV Esplugues, que tornava a l’estatal infantil femení on tant bons resultats ha acumulat històricament, va acabar la seva participació a l’estatal de clubs en setena posició, després de derrotar al cvleganes.com per 3-1. El conjunt de Sara Díaz i Montserrat Sanmartí va perdre el tren de les semifinals divendres a la tarda en un fatídic tie-break davant l’Univol Bregador canari. Les del Baix Llobregat havien derrotat al CV Manacor, i una victòria davant les canàries situava les catalanes a semifinals, però l’encert no va estar en aquest partit de part dels interessos catalans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top