Setzena i vint-i-tresena posició final pels dos representants al Campionat Espanya infantil masculí

Els dos representants catalans presents al llarg de la setmana passada a la tretzena edició del Campionat d’Espanya infantil masculí van acabar el seu concurs al torneig a una setzena i vint-i-tresena posició respectivament.

Així, el campió de Catalunya, CV Sant Pere i Sant Pau va ser el millor situat del nostre voleibol, en acabar la seva participació a Castelló en la setzena plaça. Els tarragonins van completar una fase de grups en la segona fase molt bona, completant la mateixa assolint les dues victòries en joc davant els seus dos rivals de grup en aquesta segona fase de campionat. Els nois de Nenad Dimitrieski van superar a Exagal Don Benito i Emevé Lugo per 2-0. Dissabte van arribar les eliminatòries per la tretzena plaça final del torneig, on els tarragonins van caure al matí davant l’Hervas i Panduro Cuenca i al tie-break de la tarda davant el CV Melilla, per acabar la seva participació a terres valencianes en la setzena posició final.

Per la seva banda, l’Adivit Balàfia Vòlei va acomiadar-se del campionat amb un somriure final, en derrotar a l’últim partit a Castelló al Ciudad de Hellín al tie-break. Amb aquest triomf, els lleidatans dirigits per Miquel Ángel Jaray van acabar el campionat en la vint-i-tresena posició final d’un Campionat d’Espanya on tant tarragonins com lleidatans han gaudit del voleibol i de l’aprenentatge d’un torneig curt com l’estatal de clubs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top