Sergi Bosch i Rosiane Sanches es converteixen en els nous seleccionadors de menors de platja

La Federació Catalana de Voleibol, avaluats tots els perfils d’entrenadors que han arribat durant aquests mesos a la gerència esportiva de l’organisme català que comanda Oscar Novillo, anuncia qui seran els seleccionadors encarregats de dirigir als equips que formin part de les seleccions catalanes de menors de Vòlei Platja durant aquest estiu de 2016, després del nomenament realitzat des de la Junta Directiva de l’ens federatiu català que presideix Maribel Zamora.

Així, Sergi Bosch Brillas serà l’encarregat de dirigir els grups masculins als diferents Campionats d’Espanya en categoria Sub’17, Sub’19 i Sub’21. Natural de Barcelona, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’esport en l’especialitat de voleibol, entrenador de nivell nacional i FIVB 1 es l’actual entrenador de l’equip sènior de Superlliga 2 masculina amb qui recentment acaba d’assolir l’ascens a la Divisió d’Honor del voleibol estatal, a més de ser Director Tècnic del FC Barcelona, és entrenador de vòlei platja des de 2014 al Club Nàutic El Masnou. Bast historial també a les seves espatlles com a tècnic, Preparador Físic d’alt nivell, no en va és l’actual preparador físic de la parella catalana més internacional com són Ester Ribera i Amaranta Fernández, educador, sempre en relació amb el món de l’esport. Retorna a l’ens federatiu català d’on va ser responsable de Vòlei Platja entre els anys 2003 i 2005.

Per la seva banda, Rosiane Sanches serà l’encarregada de dirigir els grups femenins de les diferents seleccions catalanes de menors que participaran aquest estiu als diferents estatals. Sanches també ha tingut recentment lligams amb la Federació Catalana de Voleibol, havent estat ja seleccionadora els anys 2010, 2011 i 2012, amb bons resultats a les seves espatlles com un or sub’21 i un bronze sub’19 el 2012, i un bronze el 2011. També llicenciada en Ciències de l’Activitat Física té una basta experiència en un dels bressols del Vòlei Platja com Brasil, on va fundar l’Associació Maringaense de Vôlei Praia AMVP, un centre d’Alt Rendiment de Vòlei Platja en la ciutat de Maringá.

Els dos seleccionadors es posaran ja en marxa en la supervisió i detecció dels joves talents catalans amb qui treballaran en la preparació dels diferents Campionats d’Espanya de menors de Vòlei Platja d’aquest estiu de 2016.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top