Segueix imbatut el CTI Balàfia Vòlei abans del gran duel de Primera Catalana amb CV Alella

CTI Balàfia Vòlei i CV Alella protagonitzaran dissabte el gran duel de la primera volta en el Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior masculina. Els lleidatans rebran la visita del CV Alella, actualment segon classificat amb 19 punts, un menys que uns lleidatans que són els únics a hores d’ara que encara no han perdut cap partit.

El CTI Balàfia Vòlei va sumar a Igualada la setena victòria consecutiva davant el Pintures Planell, un conjunt igualadí que ja havia sorprès al CV Alella l’anterior setmana derrotant l’equip que dirigeix Agustín Correa al tie-break, i que en aquesta campanya 2013/14 no acaba d’arrencar com ho va fer la temporada passada en la Divisió d’Honor del vòlei català.

Una Primera Catalana sènior masculina que presenta molta igualtat en les primeres posicions de la classificació general. Just per darrere de lleidatans i maresmencs es situen CV Sant Boi, Vikings Vòlei Prat i CV Olot, separant només tres punts dels dos líders i d’aquests tres conjunts, en una lluita que pretén ser aferrissada al llarg de tota la temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top