Segona victòria consecutiva de Serra – Estalella a la Lliga d’Hivern

Aquest cap de setmana s’ha disputat la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron amb la participació de 72 parelles de categoria absoluta i 25 de menors. Ferran Serra i Eric Estalella s’han alçat amb una nova victòria per segona vegada consecutiva en categoria masculina, mentre a la femenina les guanyadores han estat Marina Balasch i Sara Bisbe, que pugen per primera vegada al podi.

La categoria masculina es va disputar diumenge amb una participació de 40 parelles i els grans campions van ser Ferran Serra i Eric Estalella, que aquesta vegada van guanyar la final per 2-0 a pa parella formada per Sergio Gala i Héctor Gallardo, dupla que va aconseguir la victòria a la primera prova disputada al novembre. A més, també es van disputar les competicions de segona i tercera divisió, on els guanyadors aconsegueixen l’ascens de categoria per a la següent jornada de competició.

Les tres parelles masculines campiones de segona divisió van ser Luque – Tomás, Veronesi – Trabado i Serrano – Clavera. A tercera divisió, amb només 4 parelles participants, els campions van ser Farias – Francisco, que van guanyar a Cuevas – Vinayls en una ajustada final que va acabar amb un 23-21 al marcador.

Pel que fa a categoria femenina, amb una participació de 32 parelles, les campiones absolutes van ser Marina Balasch i Sara Bisbe, que van guanyar a la gran final a Alba Cardona i Elena Biosca per 2-0. És la primera vegada, aquesta temporada, que les components de les dues parelles disputen una final, pel que també és la primera vegada que pugen al podi. A segona divisió femenina, les dues parelles que aconsegueixen l’ascens a primera divisió son Nadal – Lobo i Díaz – González.

Amb la disputa de la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es posa fi a la celebració de les proves al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron i la sorra de la platja espera, a partir d’ara, als participants. Un fet que, a més, permetrà disputar les diferents categories a la vegada durant la jornada de dissabte. La cinquena prova del campionat es disputarà dissabte 12 de març a Torredembarra, i la gran final d’aquesta competició, tant per categoria absoluta com de menors, el proper 2 d’abril a Vilanova i la Geltrú.