Segona prova de la Lliga d’hivern de Vòlei Platja disputada al Prat

La pluja i el fred van respectar aquest cap de setmana la disputa de la segona prova de la Lliga d’hivern de Volei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Un total de 52 parelles, 24 masculines i 28 femenines, van disputar els prop de 100 partits de la jornada que va tenir lloc, dissabte al matí, a la platja del Prat de Llobregat.

Els guanyadors en categoria masculina van ser la parella Sánchez – Porcel, que van guanyar a la final a la parella formada per Naya – Aliseda. Pel que fa a categoria femenina, les campiones del torneig van ser les integrants de la parella Massari – Campo, guanyant a la final a Bardasco – Castanys. En aquest cas, Massari repeteix victòria, ja que també es va proclamar campiona a Montgat tot i que amb una parella diferent.

A la segona divisió, la Lliga d’hivern té dues categories i els guanyadors de la categoria de plata com a premi obtenen una plaça directa a la primera divisió al següent campionat, els guanyadors en categoria masculina van ser les parelles formades per Galindo – Seleznev i Salas – Wenke. Mentre que l’accés directe a primera en categoria femenina va anar a parar a mans de les parelles formades per Guinovart – Gisbert i Ortega – Castells.

La propera prova es disputarà el proper 18 de febrer a la platja de Vilanova i la Geltrú. Serà la tercera d’un total de 6 proves, que es duran a terme entre novembre i abril de 2017 a la costa catalana. Per a més informació o inscripcions consulteu l’apartat de Vòlei Platja de la Federació Catalana de Voleibol.

Informació de resultats

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top