Saró-Lacalle-León i Font-Muñoz-Pérez, campions de Catalunya Sub’17 de Vòlei Platja

La Platja de Nova Icària de Barcelona va ser seu de la final del Campionat de Catalunya Sub’17 de Vòlei Platja 2015, on les jugadores del CV Vall d’Hebron, Marina Saró, Itziar Lacalle i Jana León, es van proclamar campiones al torneig femení, i els jugadors del CVP Arenys, Joan Font, Xavier Pérez i Yago Muñoz, al masculí.

Les jugadores del CV Vall d’Hebron van vèncer en la final després de superar en la final a un dels equips del CV Premià de Dalt, el format per Balasch-De Vega-Belda, primer classificat en la segona prova del Circuit Català de la categoria celebrat a les instal.lacions del Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt. La tercera plaça va correspondre al també equip del CV Premià de Dalt, Contreras-Mir-Zarcos, que va finalitzar en la final del Circuit Català Sub’17 femení per davant de l’equip del CVP Arenys format per Buján-García-Bará.

En el torneig masculí, els grans dominadors del Circuit Català no van deixar opció a la sorpresa i van derrotar en la final a l’equip de l’AE Carles Vallbona Granollers format per Vives-Altimira-Jiménez. Joan Font, Xavier Pérez i Yago Muñoz del CVP Arenys van proclamar-se campions de Catalunya i representaran juntament amb Saró-Lacalle-León la selecció catalana Sub’17 al proper Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es durà a terme a la localitat murciana d’Àguilas el cap de setmana del 26, 27 i 28 de juny.

A l’entrega de premis de la final del Campionat de Catalunya Sub’17 de Vòlei Platja va estar present el Vicepresident Primer de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos Pérez de la Fuente.