Sabadell i Abrera també projectaran la pel·lícula ‘A ganar’

Arriba el cap de setmana i tenim noves oportunitats per anar al cinema a veure la pel·lícula ‘A ganar’. Aquest diumenge les projeccions seran a Sabadell i a Abrera, per gaudir de nou d’aquesta història basada en fets reals sobre un equip de voleibol que després d’una complicada situació a l’inici de la lliga lluita per guanyar de nou el campionat estatal.

El Club Natació Sabadell ha aconseguit que es facin tres sessions de la pel·lícula al cinema Imperial de la ciutat vallesana. La primera sessió serà aquest diumenge, 18 de novembre, a les 11 hores. Les altres dues seran el dijous 22 de novembre a les 18 i a les 20 hores. El preu de l’entrada serà de 5 euros. Aquestes es poden comprar al mateix cinema o de manera anticipada en aquest link.

A Abrera, la pel·lícula es projectarà també diumenge al Yelmo Cines Abrera (C/ Hostal del Pi, 4, Montserrat Centro Abrera). La sessió també serà matinal, amb una única projecció a les 12:15 hores. El preu de l’entrada serà de 5’70 euros i aquestes es poden comprar de manera anticipada en aquest link.

La pel·lícula, que ha recaptat més de 10 milions de dòlars a les taquilles d’Estats Units, està protagonitzada pels guanyadors de l’Oscar, Helen Hunt (Millor Impossible) i William Hurt (El petó de la dona aranya). A més està dirigida pel director de ‘Soul Surfer’ Sean McNamara.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top