Ricardo Maldonado visita el grup masculí GET Blume

Ricardo Maldonado, seleccionador espanyol de menors i responsable del programa de tecnificació de Palència, ha realitzat una jornada de supervisió al grup de tecnificació de la Blume que entrena Alberto Toribio. La visita es realitza amb l’objectiu de valorar el potencial dels jugadors que participen al programa GET Blume.

Maldonado va passar el dia d’ahir a la Blume per tal de supervisar la progressió i el treball que es realitza amb el grup de tecnificació masculí català. Aquestes visites s’enmarquen en la col·laboració establerta en el ‘Programa Voleibol 2025’ de la Real Federación Española de Voleibol, que estableix una visita anual dels tècnics de seleccions de menors als centres de tecnificació territorials. A més, també por servir per a que el seleccionador espanyol de menors pugui visionar candidats a formar part de les seleccions espanyoles de cara als compromisos europeus. El seleccionador espanyol va tenir una petita xerrada amb els jugadors catalans encoratjant-los a seguir treballant amb les mateixes ganes i il·lusió, ja que ‘estan fent un gran treball’.

La visita de Ricardo Maldonado per buscar jugadors per la selecció posa en relleu el gran treball que es realitza al centre de tecnificació GET Blume. A més, reafirma la bona relació que existeix entre la Real Federación Española de Voleibol i l’entitat catalana, especialment amb els tècnics del programa: Alberto Toribio en el grup masculí, i Miguel Fuente en el femení.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top