Ribera – Merteki i Tovar – De Mena aconsegueixen els últims punts a Empuriabrava

La platja d’Empuriabrava ha viscut aquest darrer cap de setmana l’última prova puntuable del Campionat de Catalunya de Volei Platja Vichy Catalan Volei Tour abans de les finals que es disputaran el proper 7 i 8 de setembre a Cunit. Els actuals campions de Catalunya, les parelles Ribera – Merteki, en categoria femenina, i Tovar – De Mena, en la masculina, han pujat al més alt del podi.

El veneçolà Hernán Tovar i el madrileny Noé de Mena han tornat a trobar-se a la sorra d’Empuriabrava, com ja van fer la temporada passada, i el resultat ha estat igual de satisfactori aconseguint, una vegada més, pujar al més alt del podi. Els actuals campions de Catalunya s’han enfrontat a la final a una altra de les parelles mítiques de la sorra gironina, la formada per Lluís Badosa i Francesc Plaza. Tot i que la final ha estat marcada per les imprecisions dels dos equips, Tovar – De Mena han estat més regulars, el que els ha permès tancar el partit en dos sets.

En categoria femenina, la catalana Ester Ribera i la grega Lia Merteki, actuals campiones de Catalunya però que l’any passat van acabar segones a Empuriabrava, han aconseguit sumar el màxim de punts en aquesta vuitena i última prova puntuable. La final l’han disputat amb la parella que han format la italiana Gloria Massari i la catalana Sandra Campo. Massari – Campo han dominat l’inici del primer set amb molts canvis de joc que han agafat despistades a les guanyadores. Però un cop Ribera – Merteki han après a llegir les jugades de les seves rivals han pogut remuntar el parcial en contra i tancar el primer i també el segon set, assegurant-se un lloc al calaix més alt del podi.

Les terceres posicions han estat, en categoria masculina, per Dani Moreno i Conrad Rovira, i per Julia Bonet i Anna Blanca Torres en la femenina. En aquesta ocasió, el premi ‘Parella Perfecta’ de Vichy Catalan, que destaca a la millor jugadora i al millor jugador del cap de setmana, ha destacat a Lia Merteki i Hernán Tovar, que rebran com a premi un lot de productes de Vichy Catalan. A l’entrega de premis hi han assistit David Garre, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries; Xon Hugas, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries; i Quim Ventura, director de la competició organitzada per la Federació Catalana de Voleibol.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top