Representants catalans preparats per afrontar els WEVZA de menors d’aquest juliol

Estiu d’allò més intens per a les quatre seleccions espanyoles de menors amb la disputa en cadascuna de les seves categories de tornejos WEVZA des d’aquesta mateixa setmana i amb representació catalana a totes elles.

Així, aquesta setmana tindrà lloc a Valladolid el torneig WEVZA Sub’19 masculí i el Sub’16 femení. El torneig masculí comptarà amb la presència dels vuit països que formen part de l’Associació Zonal de Voleibol de l’Oest d’Europa que engloba a França, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Itàlia, Portugal, Suïssa i Espanya, que comptarà amb la presència del jugador sabadellenc Sergi Reñé (CV Andorra), capità de l’equip i titular del mateix. Pel que fa a la selecció femenina Sub’16 fins a tres jugadores han preparat la competició que s’inicia demà a Valladolid i que comptarà amb la presència del tècnic GET Blume, Miguel Fuente, com a entrenador assistent de la selecció. Cristina Roda (CV Sant Cugat) i Guadalupe Rosell (GET Blume Voleibol) formaran part de les dotze integrants que disputaran un torneig de sis equips amb la presència d’Holanda, Bèlgica, Itàlia, Portugal, Suïssa i Espanya i en el que finalment no ha pogut entrar entre les convocades la jugadora catalana Carla Alomar (GET Blume-CV Sant Cugat).

També aquesta setmana, però a la localitat francesa de Mulhouse, la selecció espanyola Sub’18 femenina afronta el torneig WEVZA de la categoria amb els vuit equips de l’Associació presents per a disputar un torneig d’altura. Fins a tres jugadores catalanes han estat seleccionades per a disputar el torneig a terres franceses: Anna Grima (CVB Barça), Aina Berbel (CV Sant Cugat), Andrea Bové (CV Esplugues) i Clara Barceló (CV Vall d’Hebron), qui ha estat les darreres setmanes a la concentració de la selecció absoluta femenina.

L’últim dels tornejos WEVZA de menors de l’estiu tindrà lloc a la localitat italiana de Reggio Calabria del 21 al 25 de juliol on la selecció estatal Sub’17 masculina es desplaçarà per afrontar un torneig amb la participació de Bèlgica, Holanda, Itàlia, Portugal, Suïssa i Espanya i que tindrà com a protagonistes del nostre voleibol al tècnic GET Blume, Alberto Toribio, com a entrenador assistent de la selecció, i a Annas Anzaoui i Álvaro Gimeno com a jugadors catalans de pista.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top