Record absolut d’inscripcions a les categories infantils del voleibol

Un cop finalitzat el termini d’inscripció de les categories infantils femenines de voleibol a Catalunya, la Federació Catalana de Voleibol ja ha assolit un record d’inscripcions en aquesta categoria. Entre la primera i la segona divisió hi ha un total de 104 equips femenins, i encara falta sumar els equips masculins. A més, el proper cap de setmana es disputa la fase final d’ascens/permanència d’aquesta categoria a Sant Boi de Llobregat.

En els últims 4 anys gairebé s’han doblat els equips que participen a categoria infantil, el que suposa un èxit en l’evolució d’inscripcions de menors en aquest esport. La temporada 2015/2015 hi havia un total de 56 equips infantils femenins, 16 a primera i 40 a segona divisió. Per ara, aquest any segueixen estant els 16 equips de primera divisió, però s’han sumat 48 conjunts més a la segona arribant als 88 equips actuals que s’han repartit en 9 grups de competició. En total, 104 equips infantils femenins que aquesta temporada lluitaran per assolir objectius.

La temporada per aquests equips començarà l’últim cap de setmana de setembre amb la lliga regular. Abans però, quatre d’aquests equips disputaran la fase d’ascens/permanència infantil femenina per aconseguir les dues places en joc per militar aquesta temporada a Primera Divisió. La fase es disputarà el cap de setmana del 22 i 23 de setembre, a Sant Boi de Llobregat amb la presència de l’equip local i l’Escola Pia Granollers, que es juguen la permanència a la màxima categoria; i el CV Gavà i el Volei Vilassar, que lluitaran per aconseguir l’ascens.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top