Quim Ventura, present a la final del Campionat d’Europa de Vòlei Platja

L’àrbitre internacional català de Vòlei Platja, Joaquim Ventura, ha estat designat aquesta passada setmana per participar al Campionat d’Europa de Vòlei Platja que s’ha celebrat a Jurmala, Letònia. Un campionat marcat per les fortes pluges i per ser una de les primeres competicions que s’han dut a terme a nivell internacional de vòlei platja aquest estiu. Aquesta designació es suma a la llarga trajectòria de Ventura com a col·legiat de l’elit del volei platja.

Quim Ventura ha participat en el Campionat d’Europa que s’ha desenvolupat a la ciutat letona del 16 al 20 de setembre amb la participació de les 32 millors parelles per gènere. Una competició marcada per l’alt nivell dels participants i pel temporal que va inundar la pista central del torneig. Durant la competició Ventura ha participat en diferents partits, però destaca la seva participació a la final femenina com a segon àrbitre i ha estat àrbitre reserva a la final masculina. Unes finals que han coronat als noruecs Mol / Sorum, en categoria masculina, i a les suïsses Heidrich/Vergé-Dépré, en categoria femenina. Aquesta és la quarta participació de Quim Ventura en un Campionat d’Europa. L’àrbitre català ja havia participat a les edicions de 2012 a Holanda, al 2016 a Suissa i el 2019 a Moscú.

D’altra banda, la millor classificació de les parelles espanyoles que han participat al Campionat d’Europa ha estat per Herrera – Gavira que han finalitzat cinquens, després de caure a quarts de final amb els actuals campions. Mentre les tres parelles femenines, Fernández – Baquerizo, Carro – Soria i Fernández – Lobato, finalitzaven la seva competició la jornada de dissabte, entre primera i segona ronda.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top