Quarta sessió dels Tallers d’Assessoria esportiva dirigits a clubs

La Federació Catalana de Voleibol i l’empresa consultora Atlas Consulting segueixen amb els serveis adreçats als directius dels clubs catalans amb la intenció de que aquests puguin millorar la seva gestió econòmica, trobant noves vies de finançament.

Ara, us conviden a la quarta sessió de treball vinculada a l’Oficina de Serveis a clubs de voleibol dirigida per Óscar García, director de Atlas Sport Consulting, i que porta el títol “Com augmentar els ingressos del meu club de voleibol?”. L’objectiu d’aquest taller és la creació de serveis que facilitin una millor gestió dels clubs, ajudant a aquests a aconseguir més recursos propis.

Per implantar aquests serveis s’estan dissenyant campanyes comercials basades en la utilització dels conceptes bàsiques del e-màrqueting, havent-hi actualment tres clubs participant en aquesta Oficina de Serveis, CV Sant Cugat, CV Sant Boi i CV Vall d’Hebron.

Un taller que es gratuït i es dur a terme a la seu de la Federació Catalana de Voleibol el proper dimecres 26 de febrer a partir de les 18:00 hores.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top