Prova pilot de Campionat de Menors a la final de la Lliga d’Hivern de Vilanova

El proper 17 d’abril, de manera paral·lela a la celebració de la final de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es disputarà una prova pilot de competició amb les categories sub 19 i sub 21, masculina i femenina. La voluntat d’aquesta experiència es poder valorar la possibilitat d’establir un calendari fixe de Lliga d’Hivern de Vòlei Platja per a les categories de de menors la temporada 2021-2022.

 

Tots els esportistes sub 19 i sub 21 que s’inscriguin per jugar l’última prova de la Lliga d’Hivern disputaran el primer torn amb la resta de participants al llarg del matí, i després se’ls agruparà per categoria, segons nombre d’inscripcions, per a que juguin entre ells una segona ronda. L’objectiu és que tots els menors juguin el màxim de partits possible al llarg de la jornada.

 

Per poder participar en aquesta competició s’ha de tenir la llicència de vòlei platja o bé la llicència de dia i realitzar la inscripció a la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol que té un cost de 10 euros. La data límit per inscriure’s és el proper dijous, 15 d’abril, a les 12 del migdia. Aquells participants sots-21/19 que ja estiguin inscrits a la lliga d’hivern no hauran de pagar cap import afegit.

 

INSCRIPCIONS 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top