Propera parada del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, Lloret de Mar

Aquest cap de setmana es disputa a Lloret de Mar la tercera de les proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2018. Una nova oportunitat dels amants del vòlei platja de passar el cap de setmana practicant i veient vòlei platja i gaudint d’una de les destinacions per excel·lència de la costa catalana. Les inscripcions per poder participar encara estan obertes fins dijous a les 12 del migdia.

Fins al moment han participat al campionat un total de 138 parelles, repartides entre la prova de Vilanova i la del Masnou, sent aquesta última un èxit rotund amb la inscripció de 44 parelles masculines i 38 de femenines. Les inscripcions van també en augment per aquest cap de setmana tenint en compte que encara queda possibilitat d’inscriure’s fins al dijous al migdia. A més, la Federació Catalana de Voleibol ha aconseguit diferents acords per poder allotjar als participants al torneig a preus reduïts.

Dissabte tindrà lloc la fase prèvia del Vichy Catalan per saber les 16 parelles que segueixen optant a arribar a la gran final. D’altra banda, la resta de parelles seguiran disputant el Vichy Plus, que finalitza el mateix dissabte al vespre coronant als guanyadors de la categoria i premiant-los amb diferents obsequis. Diumenge es disputa la fase final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja i també el Vichy Mixta.

La prova de Lloret de Mar es disputarà a la platja Gran, una mica més al nord de la ubicació de l’any passat, que va ser davant de l’Ajuntament. Una vegada més, el campionat comptarà amb la presència del canal Esport3 que emetrà les final de diumenge en rigorós directe. A partir de les 17 hores es disputarà la final femenina i tot seguit la masculina, per acabar amb l’entrega de premis dels campions.

El torneig també gaudirà de la presència de la carpa d’hàbits saludables, campanya que acompanyarà el circuit durant tot l’estiu per recordar la importància de cuidar-se d’un mateix i del medi ambient. En aquesta carpa es comptarà amb la presència de Danone, Ecovidrio, Margalef i Vichy Catalan, que oferiran productes i regals a tots els presents.

Lloret, a part d’acollir la tercera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja també és un destí ideal de turisme, ja no només per la seva extensa platja Gran o per la platja de Fenals, sinó que també ofereix al turista la possibilitat de visitar llocs tan interessants com els Jardins de Santa Clotilde o realitzar la ruta dels Indians per conèixer les grans cases senyorials d’època que hi ha a la ciutat.

Hi ha molts motius per venir a Lloret aquest cap de setmana!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top