Programa i contingut del clínic d´Aurelio Ureña aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana del 15 i 16 de novembre s’obre de forma oficial la temporada de clínics i formació que la Federació Catalana de Voleibol oferirà, com cada any, a tots aquells entrenadors del vòlei català, així com a persones vinculades al món de l’esport.

L’activitat es durà a terme al Pavelló Esportiu del Consell Català de l’Esport (C/Sant Mateu S/N, Esplugues de Llobregat) tenint el seu inici a les 9:30 del matí, amb la recepció als assistents i la posterior presentació del clínic, i seguint amb la primera part pràctica del clínic que tindrà una durada de quatre, de 10:00 hores a 14:00 hores. De 16:00 a 20:00 hores arribarà la primera part teòrica de l’activitat en una de les sales de l’institut Joaquim Blume. El clínic d’Aurelio Ureña continuarà el matí de diumenge amb la segona part pràctica i teòrica d’una activitat sota el títol de ‘DESENVOLUPAMENT DELS FONAMENTS DE JOC A PARTIR DEL JOC REDUIT’ en una activitat que tindrà dos dies de durada i que tindrà una part teòrica i una altre pràctica, on el doctor desenvoluparà la vinculació existent entre exercicis bàsics, des de situacions d’un contra un, fins a quatre contra quatre, de qualsevol entrenament, amb fonaments de joc real (situació en competició).

El preu per als no col·legiats serà de 25€, mentre que els col·legiats tindran entrada a gratuïta a la primera gran activitat de formació d’aquesta temporada 2014/15.

PROGRAMA DEL CLÍNIC:

Dissabte Matí (Pavelló)

1. Model sintètic d’aprenentatge del voleibol a través del joc reduït (pràctica)
a. 1×1
b. 2×2
c. 3×3

Dissabte Tarda (Aula)

1. Metodologia per a l’aprenentatge del voleibol a través del joc reduït
a. Connexió de l’alt rendiment i voleibol de base
b. Principis fonamentals de l’entrenament per a principiants
c. Models d’iniciació
d. El model:
i. La referència competitiva
ii. Les dimensiones
iii. Tipus de sessió
iv. Tipus de treball
v. Els continguts
2. Desenvolupament de continguts significatius segons l’estructura del joc:
a. 1×1
3. Debat

Diumenge (2 hores Aula + 2 hores Pavelló)

1. Desenvolupament de continguts significatius segons l’estructura del joc (Aula):

a. 2×2
b. 3×3
2. 4×4. Des de formes per a l’ iniciació fins l’entrenament avançat (Pavelló)
3. Debat final


Per a participar al primer clínic de la temporada recorda emplenar la inscripció al clínic per a tenir una previsió d’assistents a la sala, per a la part teòrica, i al pavelló, per a la part pràctica. Una vegada emplenat l’haureu d’enviar a promocio@fcvolei.cat La FCVb posa a disposició de tots els interessats en participar la possibilitat de participar en aquesta primera activitat inscrivint-se en ella en algun dels tres blocs que formaran part del primer clínic de la temporada, per tal de donar facilitats a tots els interessats.

>>POSTER AMB HORARIS CLINIC AURELIO UREÑA

>>INSCRIPCIÓ AL CLÍNIC

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top