Primers guanyadors del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja celebrat a Vilanova

Erika Kliokmanaite i Carla Martínez, i Nicolás Zanotta i Federico Corbo, són els guanyadors de la primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que s’ha celebrat a Vilanova i la Geltrú aquest cap de setmana. A més, Conrad Rovira i Carla Martínez han estat proclamats millors jugadors del torneig i premiats amb el distintiu de ‘Parella perfecta’.

La platja de Ribes Roges ha acollit aquesta competició que des de dissabte al matí han disputat 29 parelles en el quadre femení i 28 en el quadre masculí. En categoria femenina ha estat la parella formada per Erika Kliokmanaite i Carla Martínez la que s’ha fet amb el primer calaix del podi després de vèncer per 2-0 a Meche Arends i Elena Biosca a la final. Les terceres classificades han estat Malvina Freinik i Ilaria Fassano.

En el quadre masculí s’ha viscut una intensa i disputada final que ha guanyat la parella formada per Nicolás Zanotta i Federico Corbo després de vèncer, en un tie break que s’ha allargat més enllà dels 20 punts, a la dupla formada per Ferran Serra i Conrad Rovira. El tercer calaix del podi l’han ocupat Agustín Correa i Germán López. Les dues grans finals del cap de setmana s’han pogut seguir en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

A l’entrega de premis han assistit Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Blanca Albà, primera tinenta d’alcaldia i presidenta de l’Àrea de Polítiques de Ciutadania; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. Amb els primers campions de la temporada d’estiu del vòlei platja català es s’inicia el camí del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja que recorrerà un total de 6 seus més abans de les grans finals que es disputaran a Cambrils al setembre. La propera parada és a El Masnou el cap de setmana del 26 i 27 de maig.

GALERIA D’IMATGES

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top