Presentada a Cambrils la sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Cambrils la sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2023 que es disputarà aquest cap de setmana, 29 i 30 de juliol, a la platja del Regueral. La ciutat del Baix Camp, amb una llarga vinculació amb el vòlei platja, acollirà un any més una prova del circuit català d’aquesta modalitat.

Així, Cambrils serà la sisena ciutat en acollir el campionat oficial de vòlei platja català aquest estiu. A la competició oficial es podran veure les millors parelles de vòlei platja sobre la sorra. Amb aquest esdeveniment ‘es posa en valor l’activitat esportiva i turística de la nostra ciutat, que ja gaudeix del segell de ‘Destinació de Turisme Esportiu’, ha comentat Alfredo Clúa, alcalde de Cambrils.

La regidora d’esports, Camí Mendoza, ha volgut destacar la importància d’acollir un esdeveniment esportiu com el Vichy Catalan Volei Tour, ja que ‘situa Cambrils entre les millors platges de Catalunya i a més amb un acte d’un alt nivell esportiu’.

Per últim, Óscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol ha donat a conèixer el funcionament del campionat, posant èmfasi ‘en l’alt nivell esportiu que es podrà veure a la platja del Regueral’ i en ‘l’excel·lent relació que existeix entre Cambrils i la Federació Catalana de Voleibol, des de fa molts anys per posar en valor el vòlei platja català’. Els guanyadors de Cambrils els coneixerem diumenge a la tarda a les grans finals que es disputaran a partir de les 18 hores.

Les inscripcions al campionat Vichy Catalan estan obertes fins aquest proper dijous a les 12 del migdia. però aquells que vulguin passar un dia divertit i fent esport a la platja encara tenen tots aquells que vulguin passar una jornada d’esport i divertida poden acostar-se durant tot el cap de setmana a la platja del Regueral de Cambrils i gaudir de l’espectacle del vichy Catalan Volei Tour.  

MÉS INFORMACIÓ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt