Presentació oficial d’equips del CV Vall d’Hebron

El CV Vall d’Hebron ha aprofitat la represa de la competició aquest 2023 per organitzar l’acte de presentació dels equips d’aquesta temporada. L’esdeveniment, que ha tingut lloc després del partit del conjunt de Superlliga 2 contra el MCR Premià de Dalt, ha servit per conèixer els 40 equips i prop de 500 jugadors de l’entitat.

Els 490 esportistes que formen el CV Vall d’Hebron han sortit un a un a pista per rebre els aplaudiments dels familiars, amics i simpatitzants que han omplert la grada de l’Olímpics, que han pogut conèixer els 40 equips de l’entitat, 29 d’ells en categories federades als que es sumen les categories escolars i de lleure, a més dels 35 tècnics que formen part del club.

L’entitat, dirigida per David López Tapia havia preparat una gran festa en la que tampoc ha faltat la música en directe amb les versions d’Irina and the covers, acompanyada dels músics Jos i Martí García i amb les cançons de Joanna Crass, cantant i compositora barcelonina que fusiona el Pop i el RnB amb altres estils.

Tot això després del vibrant partit del buc insígnia del CV Vall d’Hebron, l’equip de Superlliga 2 femenina, que va acabar perdent per la mínima, al set de desempat, amb el MCR Premià de de Dalt. Les de López Tapia es van endur el primer i el tercer parcial amb certa solvència, però van cedir el segon i el quart al rival del maresme. Finalment el cinquè set es va decantar per l’equip visitant en un ajustat 13-15.

A l’acte de presentació, a banda dels esportistes i els tècnics, també van assistir el president de l’entitat i entrenador del primer equip, entre d’altres, David López Tapia, i també Àngel Sanchis, en representació de la Federació Catalana de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt