Presentació oficial de la biografia ‘Rafa Pascual. El mejor / Il migliore’

El proper dijous, 19 de maig, tindrà lloc la presentació oficial a Catalunya del llibre biogràfic ‘Rafa Pascual. El mejor / Il migliore’. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del CAR Sant Cugat i comptarà amb la presència de l’exjugador i màxim exponent del voleibol espanyol i també amb la de l’autor del llibre, Pepe Díaz.

El llibre fa un repàs als 26 anys de carrera esportiva d’aquest mite del voleibol des dels seus inicis fins a que es va convertir en un refent a nivell mundial. Entremig, una llista inacabable d’èxits en 19 clubs de 7 països diferents, en els que ha aconseguit 14 títols com a jugador. Pascual també ha estat 527 vegades internacional amb la selecció espanyola (1986-2007), el primer jugador espanyol a la lliga italiana i el millor jugador i màxim anotador al Campionat del Món de 1998, entre d’altres premis i reconeixements.

Pepe Díaz, doctor en filosofia i Ciències de l’Educació, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i professor-instructor de la Federació Internacional de Voleibol, és l’autor d’aquesta biografia. Díaz està estretament relacionat amb el món del voleibol, ja que va ser seleccionador i segon entrenador de diferents combinats nacionals, entre 1975 i 1992, arribant als 346 partits internacionals amb la selecció espanyola absoluta masculina. Es va retirar de les banquetes després dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Jugador i autor, entre d’altres convidats del món del voleibol, estaran presents a l’acte de presentació que tindrà lloc al CAR Sant Cugat i al que tot el món del vòlei català pot assistir confirmant assistència abans del 16 de maig a premsa@fcvolei.cat. Durant l’acte es podran comprar exemplars del llibre ‘Rafa Pascual. El mejor’, i obtenir la signatura personalitzada tant del protagonista com de l’escriptor de la seva biografia.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top