Presentació del Vòlei Sant Celoni com a nova entitat

El passat 21 de març es va realitzar, a la Sala d’Actes Bernat Martorell de Can Ramis, la presentació del Club Vòlei Sant Celoni com a nova entitat. L’esdeveniment, a càrrec de la Junta Directiva formada per Lauren Bader, en qualitat de presidenta; Andrea Conde, secretària i Xavier Fenosa, com a tresorer, van comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño i la Regidora de cultura i esports, Magalí Miracle, en representació de l’ajuntament. També van assistir-hi entrenadors del club, jugadors, pares i simpatitzants de l’esport en general. 

En l’ocasió, va ser entregat a Sònia Pujol, veïna de Sant Celoni, el premi com a guanyadora del concurs del logotip i la samarreta realitzat recentment. Els assistents varen poder gaudir de la posada en marxa del nou web.

Tal com indicava la seva presidenta, ha estat un treball molt desenvolupat fins al moment per la novella Junta Directiva i, en aquest aspecte poden destacar l’organització de l’economia, a càrrec de Xavier Fenosa, qui mitjançant un powerpoint va apropar als interessats l’estat saludable de les finances d’aquesta nova institució. La distribució de jugadors i entrenadors per millorar el desenvolupament de l’activitat esportiva. La formació dels entrenadors com a pilar fonamental en la recerca dels objectius que es plantegen per a aquesta temporada. La compra del material esportiu i d’imatge per donar suport a la tasca  dels entrenadors. Les activitats desenvolupades en forma massiva com ara el Torneig de Nadal, les barraques de cap d’any del pavelló i la Marató de TV3.

Les propostes de futur s’emmarquen en: completar i portar endavant un projecte de patrocini. La inclusió d’almenys un equip més en la Federació Catalana de Voleibol. Preparació d’entrenadors per categories inferiors, pel moment ho estan duent a terme dues juvenils: Lorena Cano i Irina Soria. Participació en la mostra d’entitats, organitzada per l’ajuntament, prevista pel proper mes de maig/juny. Aconseguir més espai físic per ús del Club, a causa del gran creixement que s’ha tingut en aquest últim any, tenint en compte que el Vòlei compte actualment amb 84 jugadors, dels quals 86% són dones, el que mostra la importància de l’esport en aquest poble.

Per finalitzar l’acte, el gestor de la pàgina web, Iñaki Ayerra, va oferir als presents un passeig pel web davant el delit de tots, principalment de les més petites del Club les quals amenitzaren amb càntics aquesta part de la presentació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top