Ple dels equips catalans cap a la lluita pel podi al Campionat d’Espanya d’Esplugues

Aquest matí ha donat per finalitzada la primera fase de grups al Campionat d’Espanya cadet femení que va començar ahir al matí al CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat. Els tres representants catalans han fet els deures i ja han donat el primer pas per lluitar per a les primeres places del campionat.

CV Esplugues, CV Sant Cugat i CVB Barça ja estan entre els dotze millors del torneig en classificar-se per a la segona fase en les dues primeres posicions dels seus respectius grups. Així, l’amfitrió CV Esplugues ha completat una gran primera fase proclamant-se campió del Grup A, derrotant ahir a Omniprint Cide i Emevé Lugo, a les gallegues per un ajustat 3-2, i aquest matí derrotant 3-0 a les asturianes del Colegio San Ignacio, assolint així la primera plaça que els hi dona dret a les jugadores d’Iván Silverio a descansar aquesta tarda i començar la segona fase demà al matí, tenint com a rivals per una plaça a semifinals a RGC Covadonga  asturià i les murcianes de UCAM Voley Murcia.

Les campiones de Catalunya del CV Sant Cugat tampoc han tingut problemes per a vèncer en el seu grup de la primera fase. Les noies d’Arseni Llenas han sumat els tres primers partits de campionat per victòria, derrotant al Grup F de competició a Univol Bregador (3-1), Elche Salesianos (3-0) i aquest matí a CV Torrelavega (3-0). La classificació en primera posició de les vallesanes, unida a l’accés a la segona fase entre els dotze millors del CVB Barça com a segon del seu grup, fa que aquesta tarda des de les 18:00 s’enfrontin els dos conjunts catalans en la inauguració de la segona fase. La derrota en el tie-break ahir al debut del CVB Barça davant el campió andalús del Mairena Voley va fer que les noies de Jordi Catalá haguessin de sumar les dues victòries en els dos partits que hi restaven de primera fase. Les catalanes així ho han fet derrotant a Getxo (3-1) i Aule Vedruna (3-0) aquest matí, assolint així la classificació entre els dotze millors del campionat i produint el primer duel fratricida del torneig aquesta tarda al CEM Les Moreres, en la reedició de la final del Campionat de Catalunya disputada al maig al Pavelló de Valldoreix.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top