Participació de Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques infantil i cadet

Les seleccions catalanes masculina i femenina, de categoría cadet i infantil, participaran del 19 al 22 d’abril, a Valladolid, al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2017. Els integrants de l’expedició catalana es concentraran durant la Setmana Santa al Pavelló Poliesportiu del CCTE d’Esplugues de Llobregat per acabar de preparar a fons aquesta competició i tancar la llista definitiva de jugadors que porten des d’octubre preparant-se per aquesta cita.

Mentrestant , ja es coneixen els grups on ha quedat enquadrat Catalunya en cada categoria i per tant els primers rivals a batre en busca del títol del campionat. Així, la selecció catalana infantil masculina, que entrenaran Lluis Enric Molada, tècnic Blume, i Manuel Torras, del AE Carles Vallbona, jugarà la primera fase amb les seleccions de Galicia, Murcia i Castella i Lleó. El primer partit el disputaran al pavelló Pisuerga el dimecres 19 d’abril a les 11 del matí. Pel que fa a la selecció cadet masculina, que estarà sota les ordres d’Alberto Toribio, tècnic responsable del programa GET Blume masculí i membre del cos tècnic de les seleccions de menors de la Real Federación Española, i Ramon Llinares, del CV Arenys, disputarà la primera fase al grup C on també hi ha les seleccions de Melilla, Murcia i Aragó. El primer partit serà dimecres 19 d’abril a les 9 del matí al pavelló Canterac.

Pel que fa a la branca femenina, la selecció catalana infantil ha caigut al grup D on tindrà com a rivals a Castella la Manxa, Canàries, Aragó i Melilla. Seran David López, del CV Vall d’Hebron, i Marc Busquests, del CV Olot, els encarregats de dirigir, el més lluny possible, el conjunt femení català i començaran el seu camí dimecres a la tarda amb Castella la Manxa. Miguel Fuente, tècnic responsable del programa GET Blume femení i membre del cos tècnic de les seleccions de menors de la Real Federación Española, i Albert Iricibar, segon entrenador del GET Blume entrenador de l’equip infantil del CN Sabadell, seran primer i segon entrenador de la Selecció Catalana Cadet Femenina. El seu equip disputarà la primera fase amb les seleccions d’Aragó, el primer partit, Madrid i La Rioja. 

L’expedició catalana marxarà cap a Valladolid el proper dimarts 18 d’abril on realitzarà, per la tarda, l’últim entrenament abans de la competició. Per ara, i abans de tancar els llistats definitius de jugadors integrants de les diferents seleccions, es concentraran del 9 al 16 d’abril al pavelló de Consell Català de l’Esport per realitzar diferents entrenaments i partits amistosos per preparar el CESA. El llistat de convocats, així com el calendari d’entrenaments d’aquesta concentració es pot consultar a la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol.

En total hi ha 61 seleccions inscrites al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’aquest any, que després de passar per Múrcia l’any passat, torna a Valladolid. Seran 4 el pavellons que acolliran d’inici la competició (Pisuerga, Catanterac, Lalo Garcia i Parquesol) que decidirà les millors seleccions femenina i masculina de categoria infantil i cadet d’Espanya.

MÉS INFORMACIÓ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top