Obert el plaç d’inscripció al segon curs Nivell Bàsic 2014/15 a Premià Dalt

ATENCIÓ!! PLACES DISPONIBLES > places exhaurides

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’ Escola d’ Entrenadors, organitza un curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic a Premià de Dalt i Esplugues de Llobregat, amb la col·laboració del CV Premià de Dalt. La part teòrica del curs s’impartirà al Pavelló Poliesportiu del CCE d’Esplugues de Llobregat, mentre que la part pràctica es durà a terme al Pavelló Municipal i l’Institut Valeria Pujol de Premià de Dalt.

L’inici del curs serà el 23 de Febrerr amb l’enviament de correu electrònic amb les primeres instruccions i lliurament de documentació. Les classes pràctiques del curs es duran a terme entre Esplugues i Premià de Dalt (veure horaris). El format d’avaluació serà mitjançat examen teòric y pràctic.

Els alumnes qualificats com APTES al finalitzar els cursos obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I). Per tal d’obtenir el títol definitiu, els/les alumnes hauran d’assistir a un clínic organitzat per la FCVB. Finalment hauran de presentar un certificat del club on consti que han estat entrenant durant una temporada.

Podeu trobar tota la informació relativa a aquest curs a http://www.fcvolei.cat/promocio.php

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top