Nova Icària acull de nou el 13è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja

La tretzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona escalfa motors per a l’inici de l’activitat que es durà de nou a la tradicional platja de la Nova Icària de Barcelona, després del breu parèntesis de l’any passat, quan amb format WEVZA, el Moll de la Marina de Barcelona va acollir una espectacular dotzena edició.

Dins el programa de projecció internacional, la Federació Catalana de Voleibol celebra aquesta competició amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, un torneig on les millors parelles del Circuit Català de Vòlei Platja s’enfronten a les parelles inscrites d’altres nacionalitats que dotaran de nou al torneig d’un gran prestigi i nivell com a les dues darreres edicions celebrades.

De nou, enguany, la Confederació Europea de Voleibol (CEV) ha inclòs com a prova Zonal dins del Circuit Continental CEV, el 13è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja, que organitza la Federació Catalana de Voleibol aquest cap de setmana del 16, 17 i 18 de setembre en un format de quadre de classificació de setze parelles.

La inclusió com a prova zonal suposa que atorga punts pell Rànquing FIVB, el que augmenta el seu atractiu. El torneig consistirà en un torneig de classificació de 8 equips dels quals 4 passen a formar un Quadre Final de 12 equips tenint 1.000 € en premis per categoria.

Un torneig que va proclamar vencedors en l’edició de l’any passat, enquadrat al aleshores al tour zonal WEVZA (associació zonal de Voleibol d’Europa occidental) als italians Marco Caminati i Enrico Rossi, i les holandeses Sophie Van Gestel – Jantine Van der Vlist.

En breu contarem amb tota la informació relativa a horaris, així com a participants d’aquesta edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Esteu atents a web i xarxes socials! #TICBVP16

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top