Nova edició de la ‘Festa del Vòlei’ 2017

La Festa del Vòlei 2017, on la Federació Catalana de Voleibol fa entrega de diferents guardons i premis, es celebrarà el proper 19 d’octubre a la Sala d’actes del CCE d’Esplugues de Llobregat en la seva quarta edició consecutiva.

L’acte, que començarà a les 19 hores, pretén donar visibilitat a jugadors, entrenadors, àrbitres i totes aquelles persones relacionades d’alguna manera amb el món del voleibol. Així, durant la ‘Festa del Vòlei’, s’entregarà els guardons als equips campions i subcampions de les diferents competicions de la temporada passada.

A més, com cada any, des de l’ens federatiu català es donarà visibilitat als jugadors i jugadores, tècnics i tècniques, àrbitres i resta de personal que ha participat en els diferents Campionats d’Espanya en representació de la selecció autonòmica catalana i defensant la samarreta de Catalunya, tant en competició de pista com de platja.

Aquesta edició, a més, es vol retre homenatge i agrair de manera especial, al Club Voleibol Vall d’Hebrón i als seus voluntaris, la col·laboració en l’organització de la fase de la Lliga Mundial del passat juliol, sense els quals no s’hauria pogut tirar endavant un esdeveniment d’aquestes característiques i amb un èxit d’organització tan gran. De la mateixa manera, es donarà presència a tots els patrocinadors i col·laboradors de la Federació Catalana de Voleibol que donen suport a tota l’activitat de l’ens federatiu.

La Festa del Vòlei 2017 finalitzarà amb l’entrega dels premis Toni Ponce, al millor entrenador de base i de categories superiors, i el tradicional Premi Llegendari Vicens Puigdomenech, que premia una trajectòria d’esforç i dedicació al món del voleibol. Sense oblidar tampoc fer menció als actuals guanyadors del premi Diego León, dedicat a l’estament arbitral.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top