Nous èxits internacionals de platja per l’àrbitre barceloní Joaquim Ventura

Segueixen les bones actuacions arbitrals d’aquest col·lectiu en el nostre esport. L’àrbitre internacional de Vòlei Platja, Joaquim Ventura, segueix acumular currículum i èxits internacionals a la seva gran trajectòria des que va debutar com a àrbitre d’elit.

La setmana del 2 al 7 de juny el català Joaquim Ventura va ser protagonista al Porec Major de Croàcia. Ventura va xiular partits de gran nivell, destacant-ne la lluita pel bronze masculí entre els italians Ranghieri/Carambula i els holandesos Nummerdor/Varenhost, amb victòria final italiana, o el duel de vuitens de final entre els també italians Lupo/Nicolai i una de les parelles llegenda del Circuit Mundial de la FIVB com els brasilers Ricardo Santos i Emanuel Rego.

Des de Croàcia, l’àrbitre internacional català va viatjar fins a la localitat noruega d’Stavanger per gaudir d’una nova experiència d’un Major en aquest espectacular Circuit Mundial de la FIVB. Joaquim Ventura va tornar a protagonitzar una gran actuació, amb partits rellevants i xiulant de nou un tercer i quart lloc del torneig masculí, dirigint el partit que va enfrontar els polonesos Fijalek/Prudel i els germans italians Ingrosso, amb victòria final pels de Polònia. A més, el català va xiular partits de gran nivell com a Croàcia com quarts de final del quadre masculí entre els brasilers Evandro/Pedro Solberg i els holandesos Nummerdor/Varenhost, que permeten a Joaquim Ventura seguint guanyant-se un lloc entre l’elit de l’arbitratge internacional de Vòlei Platja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top