Nous cursos d’àrbitres territorial B de pista el 8 i el 29 d’octubre

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol, per tal d’incrementar el número d’àrbitres aquesta temporada i per respondre la demanda de formació en aquest àmbit rebuda els últims dies, organitza dos cursos d’àrbitres durant el mes d’octubre. Els cursos s’impartiran a la Residència de la Blume, en classes teòriques d’una sola jornada.

Les inscripcions ja estan obertes als dos cursos d’àrbitres que s’impartiran el dies 8 i 29 d’octubre. Per tal de fer efectiva la inscripció només cal enviar copia del DNI a ctarj@fcvolei.cat, abans del 3 d’octubre, indicant la data seleccionada. Ambdós dies es realitzarà una classe teòrica al llarg de tota la jornada (de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores). Els exàmens, que seran tipus test, es realitzaran a través d’una plataforma online. Per últim, els alumnes hauran de superar un examen d’acta en un partit oficial de la Competició Catalana.

Un cop superades totes les fases, l’alumne obtindrà el títol definitiu un cop hagi participat en un total de 20 partits oficials. La titulació obtinguda és la d’àrbitre Territorial B de pista. La inscripció al curs és totalment gratuïta, però el cost estimat de la formació arbitral es descomptarà, poc a poc, dels arbitratges realitzats per l’alumne, tenint sempre en compte que rebi ingressos.

MÉS INFO CURS 8 D’COTUBRE

MÉS INFO CURS 29 D’OCTUBRE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top