Nous campions de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Aquest darrer cap de setmana es va celebrar la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja a les instal·lacions del CEM Tennis Vall d’Hebron amb la participació de 116 parelles entre totes les categories. Dissabte va ser el torn de l’absoluta masculina i femenina, i diumenge de la mixta i la de menors.

La jornada de dissabte, amb la participació de 75 parelles en categoria absoluta, 34 de femenines i 41 de masculines, es va partir en dues divisions masculines i tres de femenines. Les campiones absolutes van ser Sara Segarra i Blanca Seguí, que van guanyar a la final a Daniela Andreu i Elba Paéz. En la masculina, els campions absoluts van ser Alvaro Viera i Gabriel Gutiérrez, parella espanyola que es prepara al Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca.

Diumenge va ser el torn de de les 16 parelles mixtes, on Xavi Pérez i Marta Monfort van pujar al més alt del podi després de guanyar a Anna Guardiola i Miroslav Georgiev. El tercer calaix del podi va ser per Davide Zerillo i Lucía Lobo.

Tot un èxit va ser la participació de les categories de menors amb 10 parelles femenines i 15 de masculines. Les campiones sots 19 femenines van ser les jugadores de l’AVA Ametlla, Romeu – Sánchez. En categoria sots 17, la millor parella masculina va ser la formada per Carbó – Sendra del Voleiboom, i la femenina Colomines – Sendra, totes dues del club Voleiboom. Pel que fa a la categoria sots 15, l’AVA Ametlla es va endur el triomf amb la parella masculina Capdevila – Sánchez, i Voleiboom ho feia amb la femenina Martín – Gimbert.