Nous campions al podi del Vichy Catalan Volei Tour celebrat a Lloret

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que s’ha celebrat a Lloret de Mar aquest cap de setmana ha deixat noves parelles campiones. Els jugadors, Lluís Badosa i Fran Plaza, i les jugadores Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, han pujat al més alt del podi en la seva primera participació al circuit.  Les grans finals s’han pogut seguir, una vegada més, pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Fantàstica final masculina la viscuda aquesta tarda a la platja Gran de Lloret de Mar entre dues parelles ben diferents. D’un costat l’experiència i tranquil·litat de Lluis Badosa i Fran Plaza, que per primera vegada participaven al circuit aquesta temporada, i, per l’altra, la parella revelació del cap de setmana que, a més, ha destacat per la seva joventut, formada per Elio Carrodeguas i Dexter Edwards.

Després d’un cap de setmana de joc impressionant Edwards i Carrodeguas s’han plantat a la final i ho han posat més que difícil a una parella de veterans del vòlei platja como Badosa-Plaza. El primer set ha començat amb igualtat però Lluis Badosa i Fran Plaza aconseguien mantenir certa distància fins a final de set, quan una remuntada impressionant a base de bloquejos, grans defenses i bon atacs ha fet que Elio i Dexter guanyessin el primer parcial. Un domini que han mantingut també a l’inici del segon fins que s’han canviat les tornes i Badosa-Plaza capgiraven el marcador per forçar el set gràcies a bons atacs i no cometre errors. El set de desempat ha estat clarament per Badosa – Plaza que han dominat des de l’inici davant la parella Carrodeguas – Edwards que no trobava la manera de fer front al joc dels rivals.  

Pel que fa a la final femenina, disputada per un costat per Carla Martínez i Marta García, guanyadores el passat cap de setmana a la prova del Masnou, i per l’altra per Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, que participaven per primera vegada al circuit aquesta temporada, ha estat clarament per la lituana i la gallega. La parella formada per García – Martínez no ha trobat al llarg del partit el joc per superar a la dupla habitual de les primeres posicions al podi la temporada passada. Erika Kliokmanaite ha brillat en atac i sobretot en bloqueig i Nuria Bouza ha pentinat la pista amb grans defenses. Un joc ben combinat que ha servir per tancar el partit amb un 2-0.

Al tercer calaix del podi han pujat Carles Mora i Javi Naya, en categoria masculina, i Laura Pallarès i Íngrid Grau en la femenina. Mora – Naya que han caigut a semifinals amb Badosa – Plaza han guanyat en la lluita per la tercera posició a la parella formada per Sergio Gala i Héctor Gallardo. En el quadre femení les terceres classificades han jugat la lluita pel podi amb Meche Arends i Julia Garrido, a qui han guanyat en el tercer set.

En aquesta ocasió, el premi ‘La Parella Perfecta’, que destaca a la millor jugadora i al millor jugador del campionat, ha estat per Erika Kliokmanaite i Elio Carrodeguas, que han obtingut un lot de productes de Vichy Catalan. A l’entrega de premis ha participat Joan Bernat, regidor d’Esport de l’Ajuntament de Lloret de Mar, i David López, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol. Els guanyadors, a part dels trofeus, també s’han endut de premi unes fantàstiques ulleres de sol Bextrm i una gorra de The Indian Face, patrocinadors del campionat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top